lunes 04 noviembre

20:30
Rustige avond Yoga
Yogaschool Zweiersdal
Hora
20:30 - 21:45
Profesor/a
-
Ubicación
Yogaschool Zweiersdal

In deze yogales stap je uit je drukke dag; in de rust. Je wordt je bewust van je spanningspatronen en vermindert je stress op zowel het psychische als het lichamelijke vlak. Een mooi besluit van je dag.
Er wordt gebruik gemaakt van elementen uit Critical Alignment Yoga (CAY)
CAY is een rustige vorm van yoga die intensief aanvoelt, maar geen yoga ervaring, conditie of flexibiliteit vereist. De houdingen (asana's) zijn veelal zittend en liggend.
Met behulp van tools maken we fysieke spanning voelbaar en word je geconfronteerd met jouw (bewegings)patronen. We bewegen met zachte aansturing en ademhaling naar deze spanning toe om deze tot in de kern op te lossen. Daarnaast leren we een nieuwe coördinatie en bouwen we kracht op om deze nieuwe patronen te ondersteunen. De techniek, het zelfonderzoek en de eigen ervaring staan centraal in de methode. Ook wanneer je fysieke klachten of blessures hebt, is het een geschikte les ter ondersteuning van een behandeling van een ostheopaat of fysiotherapeut.

De methode is uniek: Critical Alignment is erop gericht de bewegingsspieren te ontspannen en het lichaam zó uit te lijnen dat de houdingsspieren weer geactiveerd worden. Chronische spanningen kunnen wegvallen en het lichaam voelt lichter en beweeglijker aan. Het is een stijl ontwikkeld door Gert van Leeuwen, zie voor meer informatie www.criticalalignment.nl.
Kom een les uitproberen!