Svangerskapsyoga: 6-vekers kurs (Prithvi Namaskara)
Segunda-feira, 19 março • 16:30 - 18:00
Helsesenter i Bergen, Sverresgate 33
Ingvild Skodvin Prestegård
Ingvild er den første Dru yogainstruktøren i heile Noreg. Ho har undervist i Bergen sidan 2014. Ingvild er spesialist på meistring, legingsprosessar og kroniske tilstandar. For meir informasjon sjå https://www.allmenningen.org/om-oss/
Descrição
Vi inviterer til svangerskapsyogakurs. Rolege timar med små grupper, for gravide frå veke 13 i svangerskapet. Kurset høver for alle gravide, også for deg med bekkenplagar, og som ikkje er kjend med yoga frå før :-) Vi trener bekkenmusklar, gjer pusteøvingar, avslapping, visualisering og meditasjon.

Dette er for deg som ynskjer fysisk og mental fødselsførebuing og ein mjuk start på livet til barnet. Dette er rolege og meditative yogatimar, der du får sjansen til å verkeleg kjenne på endringane i kropp og sinn, og førebu deg til fødselen og tida etterpå. Det vert høve til å ta med fødselspartnar til nokre av timane.

"Jeg anbefaler svangerskapsyoga på det varmeste til alle som skal føde. Det var deilig å ha en oase av fred og velvære i en hektisk hverdag gjennom svangerskapet. I tillegg, hjelper det VIRKELIG å redusere smerter under fødselen. Jeg kan ikke tenke meg en bedre gave til den blivende mor! Lykke til med svangerskapet og fødselen!"
Reyes, tidlegare deltakar

Pris: 1200kr. Betal med kort på første timen.