Meditatie-uur: Stiltijd, samen oefenen in niets
Online
Woensdag, 25 november • 20:00 - 21:00
Vanessa Demeulemeester
Beschrijving
een meditatie uur, - een uurtje relaxtijd mét reikihealing

reiki helpt om je energie vrij te laten stromen. Het kan dus dat je tijdens de sessie (ja, ook online) hier de effecten kan van ervaren. dat kan warmte of koude zijn, tintelingen, zeer ontspannen, emotioneel,... het werkt altijd, maar soms komen de effecten pas later.

voorbereiding:
1. doe iets actiefs om uit je hoofd te komen
2. sta al even stil bij je intentie: wat heb je nodig?
3. Creeër een fijn plekje voor jezelf: dekentje, kaarsje,...

na de sessie kan je er voor kiezen om heerlijk te blijven liggen, drink voldoende water... doe rustig aan en voel...
na de sessie vind ik het fijn om te horen hoe je het hebt ervaren...

We gaan mediteren vanuit onze zetel. alhoewel, niet echt. je mag gezellig thuis blijven Geen babysitgeregel, kat, hond, huisgenoten kunnen meedoen Je kan in alle rust de dag afsluiten.
Kan je er live niet bij zijn? Ook geen probleem, je krijgt de opname in je mailbox en deze blijft dan 1 week beschikbaar.


Wat dient er te gebeuren:
Je schrijft je in via het gekende kanaal, momoyoga hé www.momoyoga.com/amba-amba
Jij zorgt dat je de zoom-app hebt geïnstalleerd op je laptop of gsm of tablet
een half uur voor de start krijg je een uitnodiging via mail (via momoyoga) ! altijd spam controleren hé

neem een half uurtje op voorhand de tijd om een 'stil' plekje op te zoeken en leg je matje (of tapijtje), een dekentje, kussentje klaar.

tot een dezer,
warms, Vanessa
met de groeten van Filip


Zjuust nog een keer zeggen:
- Deelname aan de yogalessen online en in de studio, is geheel op eigen risico. amba-amba is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade van enigerlei aard als gevolg van de activiteiten van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.
- Eenmalige lessen die niet op tijd zijn genomen, kunnen niet worden terugbetaald of opnieuw worden gecrediteerd. We raden je daarom aan om voor je les voldoende tijd te nemen om verbinding te maken met ZOOM en de audio- en video-instellingen van je computer of mobiel aan te passen
- Houd er rekening mee dat amba-amba op geen enkele manier verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele problemen met de internetverbinding of bandbreedte beperkingen en om deze redenen kan er geen vergoeding worden verleend.