Innerlijke energie reis en blauwe lotus - vrouwenlijn - 22 maart '24 - Live & online!
Vrijdag, 22 maart • 20:00 - 22:00
Nijvertijd, Zwolseweg 29 Heerde - Bloom Boetiek Studio - begane grond
Sandra Hulsman- van Andel
Schrijf je hier eerst in bij Momo en selecteer vervolgens de les naar keuze op de datum die je wilt. Kies voor een proefles, proefmaand, rittenkaart of abbonnement.
Beschrijving
Op vrijdagavond 22 maart (poortdag) geef ik een AKA kundalini activatie live in de studio met blauwe lotus theeceremonie rondom met het thema vrouwelijkheid en jouw vrouwenlijn. Je moeder en al je voormoeders bepalen hoe jij je leven ervaart. Hoe jij met angst omgaat en met verlies. Hoe vrij jij bent of niet. Tijdens deze sessie neem ik je mee op een innerlijke reis om jouw vrouw zijn en vrouwenlijn te ontdekken (en te helen).

Deze sessie wordt ook wel KAP, Akasha, Inner Essence of LEAP genoemd. Tijdens deze sessie zul jij zelf antwoorden zien, voelen en ervaren. Het is een reis langs de verschillende lagen (emotioneel, fysiek, cognitief en energetisch) door middel van ontspanning, een thema, aanraking, visualisatie, muziek en landen in je lijf.

Wat houdt het in? Overal om ons heen is energie, of we ons dat nu bewust zijn of niet, en we zijn er ons hele leven mee in uitwisseling. Sommige mensen kunnen energie waarnemen, anderen kunnen het horen, maar iedereen kan het voelen. Je ziel is energie, en ze spreekt je aan via energiebewegingen, ook wel energetische vibraties of trillingen. Tijdens deze innerlijke energiereis maak je weer een diepere connectie met jouw levensenergie. 

De voordelen. In je fysieke lichaam kun je die voelen als pijn, tintelingen of misschien zelfs temperatuurschommelingen. Maar je voelt ze voornamelijk als emoties. Als je hiermee in contact kunt komen kan het je leven positief beïnvloeden. Zo ga je beseffen dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, ook met de natuur. Dit zorgt voor meer geluksgevoel, een betere gezondheid, een rustigere mind, minder energielekken/blokkades, meer liefde voelen.

Leden early bird 35 euro
Niet leden early bird 39 euro