SUP Yoga - Lentse Plas
Wachtlijst
Dinsdag, 9 augustus • 19:00 - 20:15
Lentse Plas
Lisanne Jansen
Hoi, Het menselijk lichaam vind ik enorm intrigerend. Altijd al gevonden! Als fysiotherapeut heb ik gezien en ervaren wat de (on)mogelijkheden zijn van het fysieke lichaam, onwijs interessant. Naast de interesse in anatomie en fysiologie, ben ik zelf een fanatiek sporter en als sportdocent vind ik het dan ook heerlijk om een groep aan het werk te zetten. Maar, het is niet alleen het lichaam. Fysieke uitdagingen vragen om balans, focus, rust en ruimte. En zo kwam ik naast de actieve lessen en sporten in aanraking met pilates en yoga. Wat was dat een eye-opener en misschien zelfs wel een opluchting (en soms mega confronterend) om te voelen waar de grenzen liggen, fysiek en mentaal. Het heeft me zoveel gebracht en dat doet het nog steeds! En zo begon ik mijn allereerste Vinyasa yoga opleiding bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Niet wetende, dat dit alles zou gaan veranderen! Vanuit die oefengroep is mijn bedrijf opgestart Met Lisanne in 2015. Hierna volgden meerdere opleidingen: Yin Yoga (Stillnessinyoga in Doorn), Ashtanga yoga (Rotterdam & Rishikesh, India) Primary en Intermediate series, Restorative yoga (Yogamoves in Utrecht) en met regelmaat super interessante workshop en cursussen, want het blijft gewoon het mooiste vak dat er is! Vanaf het moment dat de yogaschool is verhuisd naar de Bloemerstraat, is de naam gewijzigd naar Bodhi Yogashala. Ondertussen twee yogascholen in Nijmegen met een geweldig team van yogadocenten en masseurs, die dagelijks hun passie doorgeven tijdens de lessen en behandelingen. Echt geweldig! Ik hoop je graag te ontmoeten in de yogaschool.
Beschrijving
SUP YOGA
Met SUP-yoga gaan we met een groep op het water werken aan onze core, balans en flexibiliteit. Laat je verrassen door de ontspannende natuur en de rust van het water. Om mee te doen met SUP yoga heb je geen ervaring met yoga en/of suppen nodig. Je krijgt aan het begin van iedere les circa 10 minuten uitleg over het suppen.

Kosten:
– Losse les € 19,-

Inschrijven?
Aanmelden via ons online reserveringssysteem Momoyoga.

Kledingadvies:
Onze ervaring is dat bij een SUP Tour iedereen in principe droog kan blijven. Gemakkelijk zittende (sport)kleding, met eventueel zwemkleding eronder. Mocht je er onverhoopt toch invallen, zorg dan altijd dat je een extra setje (warme) droge kleding, schoenen en een handdoek bij je hebt. Mocht het een echt frisse dag zijn dan kun je optioneel een wetsuit huren (€ 3,50 pp)

Locatie:
Lentse Plas, naast Moeke. Je herkent ons aan de rode oude brandweerbus (of een witte bus) van SUP & SURF. Op de dag van de les ontvang je van ons een mail met extra informatie over het weer en de locatie.
Let op er zijn geen facilitaire voorzieningen. Omkleden kan evt. achter of in de bus.

Alle informatie vind je op: https://www.bodhiyogashala.nl/sup-yoga/