Sina Kaden

Hoe kan ik mijn leven ten volle leven? Hoe kan ik authentiek zijn? Durf ik mezelf volledig te laten zien zoals ik ben? Deze levensvragen lopen als een rode draad door mijn leven.

Op mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik door mijn passies reizen, bewegen, yoga en natuur al op jonge leeftijd in contact met yoga. Door yoga heb ik geleerd in contact te zijn met mijzelf, heb ik geleerd te luisteren naar de wijsheid van mijn hart en mijn lichaam. Yoga is sinds 15 jaar een essentieel deel van mijn leven. Het is voor mij een ontdekkingstocht naar vrijheid vinden in mezelf, zelf-ont-wikkeling, en volop aanwezig zijn met wat er is in het moment, om van het leven met al zijn facetten te genieten.

Ik ben ontzettend blij dat ik naast een aantal yoga-opleidingen (Vinyasa, Yin en Hatha) ook de opleidingen tot fysiotherapeut en yogatherapeut heb gevolgd. Daardoor zie ik het lichaam als geheel en ontwikkelde ik een diep inzicht voor een gezonde houding en functionele anatomie. In mijn lessen, workshops en trainingen zal ik je begeleiden om meer inzicht te krijgen in het menselijk lichaam vanuit een anatomisch, fysiologisch en emotioneel standpunt om zo de oude yoga traditie met de moderne wetenschap te verbinden. Met behulp van die kennis stimuleer ik je om bewust, met aandacht en vertrouwen in het eigen lichaam te bewegen. Het voelt rijk en als een cadeau om mensen te mogen ondersteunen met yoga, ademhaling en meditatie in hun groeiproces en hun zoektocht naar een meer authentiek, oprecht en vrij leven.
Mijn lessen zijn vol afwisseling en variatie, waarbij de nadruk ligt op “embodied” en creatieve flows, mindfulness en de adem om de aanwezigheid in het hier en nu te verdiepen.
 

Aankomende lessen

Dinsdag, 25 juni 09:00
Gentle Flow

Bodhi Oost

Dinsdag, 25 juni 10:30
Zwangerschapsyoga

Bodhi Oost

Recente video's

Deze docent heeft nog geen video's geüpload.

Andere docenten bij Bodhi Yogashala