Dore Kemmeren

Hi! Ik ben Dore, sinds mijn studie ergotherapie woonachtig in het mooie Nijmegen. ‘Verbinding’ met mensen is voor mij altijd belangrijk geweest. Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met holisme en besefte ik mij dat verbinding verder reikt dan contact met familie en vrienden. Een mens staat altijd in relatie tot zijn hele omgeving; fysiek, sociaal, cultureel, etc. Maar het waren de verbindingen in mijzelf, de connecties tussen lichaam en geest waar ik het meest van onder de indruk raakte. De constante wisselwerking tussen mijn gedachten, mijn emoties en gedrag en de impact hiervan op mijn lijf (en andersom :)). Wat een openbaring om deze verbindingen te leren begrijpen. Mijn teacher training die ik in 2019 afrondde heeft mij hierin ontzettend verrijkt.

Inmiddels is yoga voor mij een constant proces van ontwikkeling gebleken. Yoga confronteert me, biedt mij verdieping en rust. Door yoga ben ik gaan leren voelen en signalen van mijn lijf gaan herkennen. Ik sta veel meer ‘in verbinding’ met mijzelf.

In mijn werk als HBO docent, arbeidscoach als ook als docent op de Academie voor Holistisch coachen draag ik het belang van verbinding met jezelf en de ander graag uit.

Ik verricht momenteel ondersteunende werkzaamheden bij Bodhi, en oh wat is het mooi om met deze prachtige studio’s op deze manier in verbinding te mogen staan. Tot ziens in de shala’s!
 

Aankomende lessen

Deze docent heeft geen aankomende lessen.

Recente video's

Deze docent heeft nog geen video's geüpload.

Andere docenten bij Bodhi Yogashala