Introductie Workshop Chi Neng Qigong 12/19/26 April
Vrijdag, 12 april • 10:00 - 11:15
Schuilkerk De Hoop Diemen
Docent Yoga
Als er bij een les De Docent staat betekend het dat de les wordt gegeven door één van onze ervaren docenten. In de les beschrijving vermelden we om wie het gaat. Vaak gaat het om een niet reguliere les of als de vaste docent door vakantie tijdelijk afwezig is.
Beschrijving
Let op voor deze les is aparte introductie strippenkaart nodig!

Ontdek de kracht van innerlijke balans en vitaliteit met onze Chi Neng Qigong Introductieworkshops op 12/19/26 April
In een maatschappij waar aandacht van onschatbare waarde is, worden we continu uitgedaagd om bewust aanwezig te blijven in het hier en nu. We worden uitgedaagd om weer in contact te komen met onszelf en op een gezonde manier voor onszelf te zorgen.
Ben je op zoek naar een manier om meer focus en innerlijke rust te vinden, stress te verminderen en je energieniveau te verhogen? Maak dan kennis met Chi Neng Qigong tijdens deze korte introductieserie door Sebastiaan van Tongeren.

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer dat zich richt op het bevorderen van lichamelijke en geestelijke vitaliteit. Deze bewegingsvorm is vloeiend en meditatief en wordt over de hele wereld beoefent.

Wat kun je verwachten in deze serie:
Leer de eerste principes kennen van Chi Neng Qigong
Leer krachtige Chi Neng Qigong-oefeningen die je ook direct kunt toepassen in je dagelijks leven;
Ervaar een diepe ontspanning en stressvermindering;
Ervaar de kracht van het samen oefenen.

De Chi Neng Qigong Introductieworkshop is geschikt voor alle niveaus, dus of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met Qigong, iedereen is welkom!