Eteriska oljor med Kasia från Kasia Raw
Lördag, 4 december • 09:00 - 16:00
Daniela Schutt
Varmt välkommen till mig på DinBalans. Jag jobbar med Yoga sedan 20 år och mitt mål är att sprida bättre mående både i kroppen och själen hos alla som kommer till mig.
Beskrivning
Vad önskar man göra lagom innan juletid?
Kanske en härlig dags-workshop där du får lära dig massor av spännande om dofter, basnoter-toppnoter. Hur dofter påverkar oss både känslomässigt, mentalt och vad eteriska oljor har för medicinsk påverkan, som huskurer eller i skönhetsprodukter. Ta med en vän och njut i en dag av dofter.
(För dig som ofta får huvudvärk av dofter, och ändå vill kunna använda dofter på något vis, brukar dessa helt rena eteriska oljor fungera!!)

Vill du lära dig mer om eteriska oljor? Hur du kan använda dem i din vardag, som skönhetsvård men även för att skapa mental och känslomässig balans?
Dofter påverkar oss på både fysiskt, hormonellt och känslomässigt.
I den här praktiska workshopen får du under en heldag med Kasia en chans att djupdyka i de eteriska oljornas värld.
Kasia är grundaren till Kasia Raws eteriska oljor. Kasia brinner för sina oljor och väljer alla leverantörer med omsorg. Olika producenter med olika miljöer påverkar växterna, både i doft, styrka och medicinska egenskaper.
I den här heldagskursen lär du dig:

Hur påverkar eteriska oljor oss? Kan jag använda dem för att reglera sinnesstämningar?
Grundläggande kunskap om doftnoter, hur kan man tänka när man vill blanda eteriska oljor.
Kan man använda vissa oljor i mat?
Eteriska oljor i vardagen, göra mina egna väldoftande skönhetsvård.


Tänk dig en vinprovningsdag fast med eteriska oljor tillsammans med en väninna, lagom till jul när man vill omsluta sig i varma dofter och upplevelser.

09.00-16.00
1250:-
Anmäl er 2 tillsammans och betala bara 2000:-