Over het helende huis

Mijn naam is Paula de Visser. Ik woon met mijn partner in het Brabantse Haps. Sinds 2012 breng ik volwassenen in beweging. In mijn vrije tijd staat ook bijna alles in het teken van bewegen. Ik wandel, tennis, tuinier in de moestuin, bezorg een lokale krant en werk als vrijwilliger bij een zorgboerderij. Deze boerderij is voor mij als een ‘sportschool’. Buiten of in de kas krijgt mijn lichaam een variatie aan beweging.

Is dat voldoende voor mijn lichaam? Nee. Ik maak regelmatig de bewegingen die ik mijn deelnemers laat ervaren. Gewoon om goed voor mijn lichaam te zorgen. En ja, ik zit ook wel eens stil. Als ik een mandala teken of een boek lees. Wist je dat je een boek ook liggend kunt lezen? Op je buik is dat een flinke uitdaging voor je schouders. Bouw dit rustig op als je deze uitdaging aan wilt gaan.

Als trainer houd ik ervan om beweging praktisch en eenvoudig te houden. In mijn beweegsessies draait het om ervaren en plezier. Zodat bewegen net zo vanzelfsprekend wordt als ademen. Ik ben degene die jou op weg helpt. En jij bent de persoon die de regie terug in handen krijgt over jouw eigen fysieke gezondheid.