Mantra en Kirtan zingen met Ganga Ma
Zondag, 7 april • 15:30 - 17:00
Gast Docent
Beschrijving
Deze hartverwarmende middag zingen we samen met Ganga Ma eenvoudige traditionele mantra's en kirtan in het Sanskriet - een mix van meditatieve mantra's en dynamische kirtan.
Het zingen van mantra en kirtan is een belangrijk onderdeel van yoga en een inspirerende manier om de stroom van gedachten tot rust te laten komen.

Samen zingen geeft een gevoel van verbondenheid: verbondenheid met jezelf, met de groep, en met het mysterie van het leven.

In deze inspirerende workshop beweeg je van het in stilte gewaarworden van de adem naar een natuurlijke en moeiteloze manier van klank maken.
Mocht je onzeker zijn over je stem, dan is dit een heel natuurlijke en laagdrempelige manier om jezelf uit te nodigen om moeiteloos tot klank en zingen te komen.
Luisteren mag natuurlijk ook, de mantra's zullen je altijd iets geven.
Ganga zal de betekenis van de tekst in de context van de yoga filosofie met je delen. Even inspirerend zijn de momenten van stilte tussen het zingen door waarin je de uitwerking van iedere mantra op gevoelsniveau kan ervaren.

Als Ganga niet in Nederland zingt, kan je haar vinden in tempels en ashrams in India waar ze veel inspiratie vindt voor haar devotionele muziek.
Ze heeft 3 mantra en kirtan cd's opgenomen, de links naar haar muziek vind je op www.soulfulsilence.com

Je bent van harte welkom, we horen je graag! (de teksten krijg je op papier uitgereikt)

Aansluitend aan deze mantra middag is er vanaf 17.15 uur een gezellig samenzijn met potluck. Iedereen is welkom!

Kosten
19 euro (17 euro voor leden van Léyoga)
Koop je tickets via de website