Hatha Alignment Yoga
Woensdag, 12 juni • 09:15 - 10:30
Sanne Reijers
Beschrijving
Deze vorm van yoga richt zich op het creëren van evenwicht tussen tegengestelden. We werken met de zon- en maanenergie wat zich uit in inspanning & ontspanning en activiteit & passiviteit.

Door de Iyengar invloeden is deze les ook technisch van aard. We luisteren goed naar ons lichaam om in de juiste uitlijning te komen. Hierdoor voorkomen we blessures.

Naast de fysieke voordelen zoals verhoogde flexibiliteit, kracht en ontspanning, heeft Hatha Alignment yoga ook als doel de geest te kalmeren, de concentratie te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen. Het is een holistische benadering van gezondheid die niet alleen fysieke fitheid omvat, maar ook mentale en spirituele groei.

Je kunt tijdens de les meditatie, asana (fysieke houdingen), ademhalingsoefeningen, ontspanning verwachten.

Belangrijk!
Annuleer je reservering minimaal 5 uur van te voren bij verhindering. Alle voorwaarden kun je nalezen op mijn website of op Momoyoga.

Mochten er minder dan 4 deelnemers ingeschreven staan bij de les, dan kan het zijn dat de les wordt geannuleerd. De rit krijg je dan terug, zodat je die voor een andere les kan inzetten.

Zwanger?
Deze les is minder geschikt voor jou.