** Slow Down Special **
Zaterdag, 10 juni • 19:30 - 21:30
Sanne Reijers
Beschrijving
Samenwerking tussen Tonique van Puur Tonique en Sanne van Yoga Shala Mayura.

Heb jij echt een moment voor jezelf nodig? Een moment om te ontspannen en tot rust te komen? Laat ons jou begeleiden naar een diepe ontspanning, zodat jij weer ruimte voelt om er tegenaan te gaan.

Yoga en massage is een gouden combinatie. In een wereld waar het draait om snelheid, meekomen, denken, alert zijn en 'aan' staan, wordt de waarde van vertragen, verstillen en ontspannen onderschat. Wij nemen jou mee naar die vredige plek in jou, naar het oog van de storm, waar het stil en helder is. Onderweg zul je meer en meer moeten loslaten om daar te kunnen komen. Laat de zorgen, twijfels, angsten en alles waardoor je hoofd overuren maakt maar geleidelijk van je af glijden. Creëer ruimte in je lichaam om te kunnen ademen en zacht te voelen en creëer ruimte in je hoofd om weer helder te kunnen zien.

Verwacht rustige houdingen (combinatie Restorative en Yin houdingen) zodat je je kan opladen, herstellen, helen en terug in balans kan komen. Terwijl je wegzakt in de houdingen word je hier en daar professioneel gemasseerd zodat je nog meer tot rust kan komen. Een visualisatie helpt je om nog dieper bij die vredige plek te komen. Heerlijke aroma's ondersteunen het gehele proces.

Na deze les voel je je tot rust gebracht. Je voelt dat er ruimte is ontstaan. De energie stroomt beter door je lichaam en je voelt je van binnen lichter.

WAT KUN JE VERWACHTEN:
- Passieve houdingen
- Ontspannen houdingen
- Massages tijdens de houdingen waar dat kan
- Visualisatie
- Heerlijke kop kruidenthee met lekkers

WAT HEB JE NODIG?
- Zorg voor een warm vest en sokken.
- Er zijn dekens beschikbaar, maar ik raad ten zeerste aan om nog een deken mee te nemen voor het geval je het koud krijgt.
- Eventueel een extra mat meenemen voor meer comfort.

Neem vooral mee wat jou warm en behaaglijk houdt, zodat je ook echt kan ontspannen.

Draag comfortabele kleding waar je je vrij in kan bewegen.

VOORWAARDEN:
- Het tarief voor deze special is €45
- Betaalverzoek krijg je zodra de avond doorgang vindt met voldoende deelnemers
- Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de special vindt er geen restitutie plaats.
- Max. aantal deelnemers: 10
- Min. aantal deelnemers: 5

Houdt rekening met eventuele uitloop.