Ademcirkel in combinatie met sound & Yoga Nidra
Geannuleerd
Vrijdag, 19 april • 19:30 - 21:30
Den Heuvel 18, Schilde, Yoga Attic (Feng Shui locatie met houten vloer))
Sylvia Brijon
Beschrijving
Een helende, subtiele ademcirkel
Ontdek de kracht van je ademhaling als de poort naar innerlijke rust en heling. Samen duiken we dieper in deze reis, verkennen we de signalen van je lichaam en creëren we ruimte voor groei op fysiek, energetisch en emotioneel vlak. Met holistisch ademwerk, aanraking en muziek als pijlers, bied ik begeleiding om je lichaam te begrijpen, vastzittende energie los te laten en een intuïtieve balans te vinden. Ervaar hoe bewust ademen een wereld van verschil kan maken bij slaapproblemen, angst en het cultiveren van emotionele stabiliteit. Samen werken we aan het bevrijden van vastgehouden energie, het omarmen van levensenergie en het vinden van meer evenwicht in je emoties door ademwerk.

Ervaring met ademwerk is absoluut niet nodig! Ik praat je rustig door de ademtechnieken heen, zodat je snel uit je hoofd in je lichaam kan zakken.Samen ademen creëert een voelbare dynamiek, je versterkt elkaar en je deelt met elkaar. In een vertrouwde setting krijg je voldoende ruimte om jezelf te zijn, hier en daar geef ik aanwijzingen die specifiek voor jou zijn. Om ieder diep en krachtig in het eigen proces te laten werken zijn er per ademcirkel maar 8 plaatsen beschikbaar!

Tip: Voorzie voor deze pure ME-TIME comfortabele kledij. Liefst niet te veel of te zwaar eten vlak van tevoren.
Breng een drinkfles met water mee en eventueel pen en papier om inzichten op te schrijven.

Alles ligt voor je klaar om te genieten van een transformerend proces naar heling en je eigen unieke levensenergie. Matjes, dekentjes, oogkussentjes en thee om af te sluiten, te reflecteren en te delen.

Je bent van harte welkom vanaf 19.15u
We starten om 19.30u en eindigen om 21.30u
Inschrijven is verplicht wegens het beperkt aantal deelnemers.