MORNING FLOW
Mercoledì, 7 dicembre • 10:00 - 11:00
STUDIO, Zolder
Nathalie M.
Een ervaren Ashtanga yoga beoefenaar die zich liet inspireren door haar reizen in Azië. In Rishikesh, Noord India verdiepte ze zich in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste yoga teacher diploma behaalde. Tot op vandaag blijft ze zich bijscholen als Yoga docent in binnen en buitenland. Ze deelt haar passie met iedereen die net als zij wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam en op zoek is naar ontspanning, rust en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.
Descrizione
Yoga in je ochtendroutine is erg waardevol. Het zorgt er namelijk voor dat je de dag heerlijk kunt beginnen vol nieuwe energie.

Door je yoga beoefening in de ochtend te doen start je de dag ontspannen. Je bent hierdoor minder vatbaar voor stress en kunt de uitdagingen van de dag beter aan. Wanneer je in de ochtend yoga beoefent, ben je nog niet blootgesteld aan prikkels van buitenaf. Je hebt hierdoor minder snel last van afleidende gedachten en je kunt je gemakkelijker focussen. Gedurende de dag kan er van alles gebeuren. Iedere dag is een verrassing en dat maakt het leven ontzettend leuk. Minder leuk wordt dit echter als onverwachte verrassingen ervoor zorgen dat je je ochtendbeoefening niet meer kunt doen.

Level beginners en gevorderden