Ouder-Kind Wobbel Avontuur: Sint- en Pieten Training
Vrijdag, 2 december • 15:30 - 16:15
Schoolstraat 28, Delft, Womanhood studio
Tami Kalir
Beschrijving
Ga samen met je kind mee op avontuur!

Zoek jij een super leuke Sinterklaas activiteit om samen met je kind te ondernemen? Wil je een uitje waarbij je echt plezier hebt met elkaar en samen actief èn ontspannen bezig bent? Kom dan naar onze Ouder-Kind Wobbel Yoga Adventure in Sint- en Pietenthema op vrijdag 2 december.

Wobbel Yoga is niet alleen heel erg leuk; het stimuleert ook de lichamelijke en mentale ontwikkeling, vergroot de creativiteit en biedt een uniek interactie-moment tussen ouder en kind. Door gebruik te maken van de wobbel wordt het kind uitgedaagd in kracht en balans. Het kind voert de yoga poses uit op het wobbelbord en de ouder ondersteunt het kind hierin, zodat er een samenspel ontstaat waaraan beiden veel plezier zullen beleven. Jij als ouder, wordt uitgenodigd om op een speelse manier te ondersteunen en mee te gaan in de belevingswereld van je kind.

In deze workshop waar verbinding en plezier voorop staan, wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. We gaan in onze fantasie met onze wobbels op Sint- en Pieten Training. Gaan jullie mee op avontuur?

De workshop is voor kinderen van 3-6 jaar (maximaal 1.40 van lengte) samen met één ouder/verzorger. Wobbelyoga gebeurt op blote voeten of eventueel op anti-slip sokken. Trek gemakkelijk zittende kleding aan, eventueel in Sinterklaas of Pieten thema, maar we willen u verzoeken om de kinderen niet te schminken in verband met het schoonhouden van de wobbels. Ervaring met yoga of de wobbels is niet nodig.

Kosten: EUR. 25,- (per koppel)
Annuleringsbeleid:
Annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de workshop: geen vergoeding mogelijk.
Voor annulering langer dan 7 dagen voor aanvang van de workshop wordt een alternatieve activiteit, voor hetzelfde bedrag, aangeboden.
No Show: geen vergoeding.