EASY YOGA FLOW
Vendredi, 6 mai • 08:45 - 10:00
't Dorpshuus Varsselder
Inge Fisser
Met liefde en passie beoefen ik Yoga en Fitness. Ik deel deze kennis voor jouw lichaam in balans. 💚Yogastudio, Yogadocent, Yogastudent 💚Mindful Personal Trainer voor Yoga en Fitness
Description
Graag dekentje of handdoek meenemen om materialen wegens hygiene te beschermen.
Om afkoeling tijdens de eindontspanning te voorkomen is het advies om een warme trui/vest en sokken mee te nemen.
Tijdens Easy Flow yoga wissel je statische en dynamische houdingen met elkaar af. Je ondersteunt de houdingen met aandacht bij  de ademhaling. Easy Yoga Flow  is laagdrempelig en makkelijk te volgen. De houdingen die je in deze les doet zijn staand, zittend en liggend.
Met Easy Yoga Flow vergroot je je spierkracht, energie en souplesse. Je verbetert de ademhaling, concentratie en je wordt meer bewust van je lichaam. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor de opbouw van de houdingen en reikt Inge opties aan om de houdingen op jouw lichaam aan te passen. 
Je voert de houdingen uit zoals ze bij jouw lichaam passen. Het gaat er niet om wat je kunt, maar hoe je omgaat met wat je tegenkomt. Je leert je gedachten loslaten, grenzen accepteren en je lichaam ontspannen. Dit helpt je in het dagelijks leven om met stress om te gaan en beter te slapen. Het heeft ook positieve effecten op je fysieke lichaam. Je spieren worden sterker, je merkt dat je flexibeler wordt en je krijgt een betere balans. Je bouwt elke yogahouding bewust op met aandacht bij de ademhaling. Voorbereiden, houding aannemen, aanhouden, waarnemen en navoelen. Zo oefen je de beheersing van lichaam en geest. De les wordt afgesloten met een Savasana (eindontspanning) waarbij je lichaam de tijd krijgt om de yogasessie te verwerken en je fysiek en mentaal in diepe rust komt.