Yoga in de Wolvertemse beemden
Geannuleerd
Vrijdag, 18 juni • 12:15 - 13:15
Wandel vanuit de verbindingsweg de beemden in en wandel naar links daar waar het pad een bocht naar rechts maakt. Je vind me ongeveer 50m verder op rechts in het weiland., In de hoge grassen van het weiland 🌿☘️🌱🌳
Valérie (Lieke) Vankelst
Lieke is gecertifieerd (460u - Yogalife) en geeft Hatha -, Yin-, Restorative- en Nidra Yoga in kleine groepslessen, maar ook individuele yogatherapie en Reiki bij angsten, burnout of revalidatie.
Beschrijving
Hatha Yoga les te midden van een weiland, genieten van het geluid van de natuur. Bereikbaar te voet of met de fiets. Parkeren aan de Sportschuur.
Wandel vanuit de verbindingsweg de beemden in en wandel naar links daar waar het pad een bocht naar rechts maakt. Je vind me ongeveer 50m verder op rechts in het weiland.
Breng een grote doek mee waarop je je matje kan leggen (hoge grassen), eventueel een blok of kussen om op te zitten en een dekentje voor tijdens de shavasana (relaxatie)
Voor elk deelname geeft Yoga Lieke €1 aan Natuurpunt Meise.
Indien de les geannuleerd wordt omwille van de regen, blijft je beurt geldig voor volgende les. (vermelding op fb of what's app)