Lu Jong Yoga (An Balduck)
Geannuleerd
Woensdag, 21 september • 19:00 - 20:00
Silhouelle Nazareth
Beschrijving
Lu Jong Yoga


Nood aan innerlijke rust, balans en energie?

Lu jong is een oud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk.Door een combinatie van vorm, beweging en ritmische ademhaling verzorgen we op een zacht manier de wervelkolom en openen we subtiele lichaamskanalen.


Deze oefeningen zijn heel heilzaam voor lichaam en geest. Ze maken het lichaam soepel en krachtig en brengen de geest tot rust. De wervelkolom speelt een belangrijke rol in de Tibetaanse geneeskunde, alsook in Lu Jong.

Ze wordt gezien als de energiebron van het lichaam. Als de wervelkolom goed in balans is, kan energie efficiënt vloeien naar alle delen van het lichaam.


Lu Jong opent zowel op subtiel als op grof niveau alle lichaamschakra's en maakt blokkades los in het lichaam. Het grove niveau van het lichaam bestaat uit alles wat met de 5 zintuigen te maken heeft en het subtiele niveau bestaat uit de 72 000 kanalen in het lichaam. Bij een gezond lichaam stromen beide niveaus - zowel grof als subtiel.


Het verbetert onze fysieke gezondheid en het verhoogt onze levensvreugde. Kortom we voelen ons fit en vreugdevol.

Lu Jong beoefenen is een geweldige techniek om een gezond lichaam en een gezonde geest te behouden of te verkijgen.>>Toegankelijk voor iedereen, ook beginners.

Lu Jong Yoga is ideaal voor wie wil starten met Yoga. Dit is een zachte vrouwelijke vorm van Yoga.