Ashtanga Yoga eerste serie KENNISMAKING
Maandag, 1 april • 09:30 - 11:00
Yogaland, Cross Yoga Studio
Maria Van de Weijer
Beschrijving
Ontdek de kracht van Ashtanga Yoga: je ultieme uitdaging wacht!

De introductie tot de eerste serie van Ashtanga Yoga is speciaal ontworpen voor yogi's die al een aantal Level 1 lessen hebben bijgewoond, eerder ervaring hebben met Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Cross Yoga Warrior, Cross Yoga Core of Vinyasa Yoga. Maar ook als je al bekend bent met de eerste serie, ben je van harte welkom!

Ashtanga Yoga is een levendige en intensieve yogastijl met zijn roots in India. Het kenmerkt zich door een vloeiende, ritmische reeks houdingen die synchroniseren met diepe, bewuste ademhalingstechnieken.

Deze praktijk volgt een vaste serie houdingen, ook bekend als de Primary Series, waarin zonnegroeten, staande en zittende houdingen, achterwaartse buigingen en ontspanning elkaar opvolgen.

Kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit staan centraal in Ashtanga Yoga. Het vergt discipline en doorzettingsvermogen omdat je elke houding stap voor stap verkent voordat je verder gaat naar de volgende.

Ademhalingstechnieken, zoals de Ujjayi-ademhaling, spelen een cruciale rol. Deze techniek genereert innerlijke warmte, versterkt de focus en stimuleert de energiestroom in je lichaam.

Ashtanga Yoga is ideaal voor wie op zoek is naar een uitdagende fysieke praktijk en graag een vaste serie houdingen volgt.
Het kan je lichaam versterken, je flexibiliteit vergroten en je innerlijke rust en concentratie bevorderen.

Stap uit je comfortzone en omarm de kracht van Ashtanga Yoga.
Ben jij klaar voor deze opwindende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei?