Tiener Yoga Docente Sigrid Paulussen
Quinta-feira, 18 abril • 17:30 - 18:30
Studio Het Hof
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Descrição
Vanaf 29 februari 2024 kun je op donderdag van 17.30-18.30 uur tiener yoga lessen volgen in Culemborg. Doe je mee?

Het is een cyclus van 8 lessen. De lessen gaan van start bij minimaal 4 aanmeldingen.

Deze lessen zijn voor tieners van 12-18 jaar. De inhoud van de les wordt aangepast aan de leeftijd van de tieners die mee doen.

Je maakt kennis met meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga houdingen. We doen veel spelvormen en oefeningen die je creativiteit aanspreken. Yoga helpt je om te leren ontspannen als je stress ervaart. Heerlijk een uurtje niks moeten en aandacht voor jezelf!

Locatie: Studio het Hof in Culemborg

Kosten: 70 euro voor 8 lessen

Aanmelden via s.paulussen@kpnplanet.nl of bellen/appen op 06-29434426