Gratis introductieles Qigong
Donderdag, 23 mei • 10:00 - 11:30
Laurentius, Anahatha
Nistal ten Veen
Beschrijving
Een prachtige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in Qigong om gratis kennis te maken met Qigong.

De les
In deze les kom je in een fijne en zachte flow en in een diepe ontspanning. Je opent je adem en je activeert je levensenergie (Qi). Het zijn over het algemeen hele langzame, zachte en vloeiende bewegingen die worden uitgevoerd op het ritme van je adem. De meeste oefeningen zijn eenvoudig en iedereen op elk niveau kan meedoen.

Cadeautje
Samen bieden Yogatoday en de docent Nistal, jou deze les gratis aan ter introductie. Gewoon omdat we jullie iets extra’s gunnen, zie het maar als een cadeautje. Tevens is het voor Nistal een examen die hij aflegt. Zijn Qigong meester/leraar is dan ook aanwezig. Na de les zal Nistal zijn diploma in ontvangt nemen van zijn meester/leraar. Je bent meer dan welkom om zowel bij de les als de diploma uitreiking te zijn. De les duurt tussen de 60 en 75 minuten. Dan krijgt Nistal feedback van zijn leraar ( ze gaan even afgezonderd samen zitten en zal er voor jullie thee zijn. Daarna sluiten we deze bijzondere dag samen af met de uitreiking van het diploma van zijn leraar aan Nistal.

Qigong bij YogaToday
Je kunt bij Yogatoday wekelijks Qigong lessen volgen bij Germaine op woensdagen 16:30-17:30 uur en 1 x per maand geeft Nistal een Breathwork Ademles op de vrijdagavond waarbij o.a. Qigong oefeningen worden gebruikt om je natuurlijke ademhaling te herstellen en je energie te activeren.
De eerstvolgende ademles is vrijdag 14 juni

De docent
Nistal geeft al 30 jaar ademwerk in de vorm van ademcirkels voor groepen en privé ademsessies. Al meer dan 15 jaar geeft hij yogales en zo’n 10 jaar nu geeft hij Qigong.