Minette Jacobs

Ik vind het heerlijk om les te geven. Op een heldere, warme, positieve en compassievolle manier maak ik je bewust van je lichamelijke sensaties en grenzen, de kwaliteit van je ademhaling, gedachtegang en gewoontepatronen. Ik help je jouw intuïtie verder te ontwikkelen, zodat jij je eigen kracht, balans en vrijheid gaat ontdekken.

Eigenaresse Body-Motion - Hatha Vinyasa Yoga - Yoga & Mindfulness - Yoga Nidra - Mindfulness MBSR trainer - Yin Yoga

In 1986 ben ik begonnen met het beoefenen van yoga. Niet zo frequent als nu, al wist ik dat ik mijn passie gevonden had. Deels ingegeven door mijn reizen naar India, waar ik meerdere keren langere tijd doorbracht. Hier heb ik uitgebreid kennis gemaakt met de klassieke yoga vormen. Ik besloot ook in Nederland meer te leren over yoga en heb de lerarenopleiding Vinyasa Yoga bij Yogamoves in Utrecht gevolgd. Daarop volgde de Sva Dharma Teachertraining bij Delight Yoga in Amsterdam en zodoende ben ik gecertificeerd Ashtanga Vinyasa Yoga leraar. Een tweetal yoganidra opleidingen zorgde voor intense verdieping in het lesgeven. Daarnaast ben ik iRest trainer niveau 2. Ook heb ik mijn opleiding tot Yin yogadocent afgerond bij Stilness In Yoga in Doorn.

Mindfulness heeft hetzelfde effect. Na diverse trainingen gevolgd te hebben, volbracht ik de opleiding tot mindfulness trainer bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik ben lid van de beroepsvereniging VMBN, categorie 1, die hoge eisen stelt aan de opleiding en nascholing van mindfulnesstrainers. Ook heb ik de lerarenopleiding tot mindful zelfcompassie (MSC) gevolgd.

Andere yogadocenten die mij afgelopen jaren inspireerden om mezelf verder te ontwikkelen zijn onder anderen: Katiza Satya, Sarah Powers, Paul Grilley, Shiva Rea, David Swenson, Jill Satterfield en Max Strom. Ik blijf mijn kennis verdiepen en volg regelmatig workshops van nationale- en internationale leraren.

Elke keer verwonder ik me weer over de verdiepingsslagen die ik blijf maken. Dit drijft mij om anderen te inspireren en er voor jou te zijn.
 
Instagram: @minettejacobs1
 

Aankomende lessen

Vrijdag, 2 juni 10:30
Yoga & Mindfulness Gennep

Gennep, 1e etage op de Maasweg 49

Vrijdag, 2 juni 10:30
Yoga & Mindfulness ONLINE
Online

Via Zoom

Recente video's

Andere docenten bij Body-Motion, yoga & mindfulness