Natuurlijk Bewegen - locatie De Stappert
Lundi, 22 mai • 08:45 - 09:45
Paula de Visser
Description
De beweegsessies zijn gebaseerd op biomechanica. Een technisch woord voor het uitlijnen van spieren en gewrichten. Iedere beweging voer je eerst uit op jouw eigen natuurlijke manier. Dan volgen er aanwijzingen die ervoor zorgen dat spieren en gewrichten anders worden belast. Bewust worden van manier waarop jij beweegt staat centraal. Bewegen met aandacht.

Iedereen start vanaf het eigen niveau. De bewegingen bestaan uit meerdere stappen. Afhankelijk van jouw mogelijkheden, bouw je de beweging verder uit. De sessies zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

De bewegingen worden uitgevoerd zowel zonder als met materialen. De materialen worden in de les beschikbaar gesteld. Mocht je thuis aan de slag willen, dan is er de mogelijkheid om materiaal aan te schaffen. Of te vervangen door voorwerpen die je al in huis hebt. Neem een eigen matje mee en evt. een flesje water.

De kosten bedragen € 10,00 voor een losse les of € 75,00 voor 10 lessen. Deze kunnen worden betaald via Ideal. Boek de les via Momoyoga en volg de stappen.

Deelnemen aan de lessen is altijd op eigen risico. De Algemene Voorwaarden staan op de website vermeld.

Heb je nog vragen, bel of app naar Paula de Visser: 06 400 64 724