Circuittraining - locatie Haps
Četrtek, 23 marec • 07:30 - 08:30
Paula de Visser
Opis
De beweegsessies zijn gebaseerd op biomechanica. Een technisch woord voor het uitlijnen van spieren en gewrichten. Iedere beweging voer je eerst uit op jouw eigen natuurlijke manier. Dan volgen er aanwijzingen die ervoor zorgen dat spieren en gewrichten anders worden belast en ingezet. Bewust worden van manier waarop jij beweegt staat centraal. Bewegen met aandacht.

De les start met 15 minuten opwarmen van de spieren. Hierbij komen een aantal bewegingen uit het circuit al voorbij. Het circuit bestaat uit zes bewegingen die ieder een minuut worden uitgevoerd. Het circuit wordt drie keer uitgevoerd. Het laatste kwartier wordt gebruikt voor rek- en strek bewegingen.

Iedere deelnemer kan de eerste keer eenmalig een strippenkaart kopen van zes lessen voor € 39,00 ter introductie. Lossen lessen kosten € 10,00. Een strippenkaart kost € 75,00 voor tien lessen. Een les wordt alleen afgevinkt als je deel hebt genomen.

Deelnemen aan de lessen is altijd op eigen risico. De Algemene Voorwaarden staan op de website vermeld. Ook kun je deze per email opvragen door te mailen naar hethelendehuis@ziggo.nl.

LET OP: inschrijven op woensdag voor 21.00 uur!

Heb je nog vragen, bel of app naar Paula de Visser.
06 400 64 724