Workshop Long Covid - De weg naar herstel
Sábado, 11 mayo • 10:00 - 12:00
Paula de Visser
Descripción
Ervaar jij zelf long covid klachten of ken je iemand in jouw omgeving die hiermee worstelt? Kom dan op zaterdag 11 mei van 10.00 tot 12.00 uur naar de Cinquant in Haps voor onze workshop 'Long Covid - De Weg Naar Herstel'.

In samenwerking met Tanja Crabeels, die zelf te maken heeft gehad met long covid en op het punt stond haar praktijk te sluiten, organiseren we een informatieve workshop voor mensen met long covid. Tanja heeft, net als vele anderen, een intensieve zoektocht ondernomen om haar welzijn te verbeteren, resulterend in een behandelplan dat haar kwaliteit van leven significant heeft verhoogd.

Tijdens deze workshop deelt Tanja inzicht in wat er op celniveau in jouw lichaam aan de hand is. En welke stappen er nodig zijn om de balans te herstellen. Daarnaast zal Paula je begeleiden met bewegingsoefeningen om je spieren en gewrichten soepel te houden. Deze oefeningen zijn niet gebonden aan een vast schema, maar zijn bedoeld om uit te voeren op basis van wat je voelt en wanneer het jou uitkomt, hoe klein de beweging ook mag zijn.

Ben je enthousiast om mee te doen of wil je graag op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten van Het Helende Huis? We horen graag van je!

Inschrijven en afrekenen kan via Momoyoga. Of stuur een mailtje naar info@hethelendehuis.nl. Je ontvangt dan een e-mail terug met alle details en instructies voor de betaling. Heb je vragen neem direct contact op met Paula op 06 – 400 64 724 voor meer informatie.

Let op: na inschrijving èn ontvangst van de betaling is je plek gereserveerd.
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Paula de Visser - https://hethelendehuis.nl/
Tanja Crabeels - https://bodyresetcentre.com/