Stretching and Mobility class
Woensdag, 27 maart • 20:30 - 21:30
Schoolstraat 28, Delft, Womanhood studio
Aneta Socowa
Beschrijving
De Stretching & mobility les helpt je bij het verbeteren van de flexibiliteit van jouw spieren en de mobiliteit van jouw gewrichten.

Flexibiliteit -
Tijdens de sessie staat actieve stretching centraal: een samenspel van kracht en lenigheid. Eerst versterken we de spieren en vervolgens stretchen we deze, een hele fijne combinatie voor het vergroten van jouw lichamelijke flexibiliteit!

Mobilititeit -
Daarnaast is er in deze les veel aandacht voor het verbeteren van de mobiliteit van het lichaam. Met gerichte en passende oefeningen/houdingen voor elk lichaam, werken we door actieve stretching aan het vergroten van de bewegingsvrijheid van in de gewrichten. De oefeningen/houdingen zorgen voor een betere balans, coördinatie en kunnen blessures helpen voorkomen.

Moment van rust -
Na actieve stretching komt een moment van rust. De sessie eindigen we in diepe ontspanning door rustgevende ademhalingsoefeningen en kalmerende houdingen.

De Stretching & Mobility les is een mooie holistische benadering om jouw lichaam sterker te maken, flexibeler te worden en meer in balans te komen.