Ulrika Säljeby

Jag upptäckte först yogan på slutet av nittiotalet när jag bodde i Köpenhamn. Det gav mig en skön känsla i kroppen efter passet men inte mer än så.
Det var inte förrän jag mötte yogan igen tio år senare när jag förstod andningens betydelse i yogan som jag upplevde något mer, något som påverkade mig i flera dagar efter ett pass - en större klarhet och en djupare kontakt inåt.
Och det är fortfarande detta jag brinner för att ge vidare i mina yogaklasser, oavsett om det är i hathayoga, ashtangayoga eller yinyoga vi möts. Att du sedan får en mjukare och starkare kropp med mindre smärta är väldigt bra sidoeffekter.

Jag har över 500 h av olika utbildningar såsom hathayoga (klassisk yoga), yinyoga, ashtangayoga, pranayama och restorativeyoga.
Dessutom är jag utbildad inom postural träning som jag också väver in i mina klasser. Genom tydliga instruktioner guidar jag dig genom olika sekvenser där jag varvar hög intensitet och uthållighet till mer stilla varande. Om vi utövar yoga med rätt intention kan den påverka oss fysiskt, mentalt och känslomässigt till att bli mer balanserade och få mer rymd och stillhet inuti.

Ser fram emot att träffa dig!

/ Ulrika
 

Kommande klasser

Måndag, 29 april 10:00
Lomma - Lugn och mjuk yoga

Strandvägen 89

Tisdag, 30 april 10:00
Lund - Funktionell & lugn yoga (Swe)

Råbygatan 1c

Senaste videor

Den här läraren har inga uppladdade videoklipp ännu.

Andra lärare på Highersense